Hírek

Elérhetőségek

KSH felhívás

F E L H Í V Á S

 

A Központi Statisztikai Hivatal megkeresése alapján a Pétfürdői Polgármesteri Hivatal felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre.

 

A felvételek Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései:

 

1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei – havi rendszerességű

            1942 A lakosság utazási szokásai – 2023. április, július, október, 2024. január hónapokban, negyedéves gyakoriságú

            2546 Életkörülmény Adatfelvétel –havi rendszerességű

           

Az összeírást a Statek Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. Adatszolgáltatóinknak felajánljuk a telefonon keresztüli válaszadást, valamint egyes adatgyűjtések esetében kérjük, hogy a kérdőívek weben történő önkitöltési lehetőségét részesítsék előnyben. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.

A kapott adatokat a KSH a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamit az EP és a Tanács (EU) 2016/679 rendelet előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közöljük.

További felvilágosítás kérhető munkanapokon H-CS: 800-1630 P: 800-1400 óra között, a +36-80-200-766 (3-as mellék) telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen.

Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

 

Polgármesteri Hivatal